Sposób przygotowania

Jagody oczyścić z szypułek i listów, przebrane owoce przełożyć do słoików do 3/4 ich wysokości, zasypać cukrem, dodać odrobinę wody, szczelnie zamknąć. Pasteryzować ok. 15 min. Wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    uwielbiam takie jagody
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !