Sposób przygotowania

Pomidory umyć, przekroić na ćwiartki, wyjąć gniazda, wrzucić do garnka i gotować na małym ogniu, do czasu aż się rozgotują, co jakiś czas mieszać. Masę przetrzeć przez sitko, nasiona i skórkę wyrzucić, masę pomidorową doprawić solą, pieprzem ziołowym oraz zwykłym, przełożyć do słoików, szczelnie zamknąć, pasteryzować ok. 15 min. Wyjąć i odwrócić do góry dnem. Smacznego !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    piękna czerwień
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki przecier to samo zdrowie, naprawdę nie ma co go nawet porównywać z takim ze sklepu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    najlepszy domowy;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    domowy najlepszy bo wiem co jem
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    najlepszy jest taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    samo zdrowie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !