Sposób przygotowania

Różyczki brokuła kładziemy na rozgrzany tłuszcz, przykrywamy i podgrzewamy ok 7minut, solimy i przekładamy do rondla. Na nowej patelni wlewamy olej i wsypujemy posiekany imbir, następnie dodajemy pokrojone w drobne paski obtoczone w mące mięso i smażymy parę minut z obu stron. Kuskus zalewamy wrzątkiem i przykrywamy. Gdy zmięknie dodajemy do mięsa na patelni, wymieszać z brokułami. Następnie doprawiamy do smaku i podgrzewamy. Na samym końcu posypujemy koprem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię to!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !