Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Baranina z fasolą

5.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina
80 dkg
fasola
40 dkg
cebula
2 sztuki
marchew
2 sztuki
czosnek
4 ząbki
Liść laurowy suszony Prymat
1 sztuka
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
4 ziarnka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Baranina z fasolą

Namoczoną na noc fasolę ugotować. Pokrojoną w kostkę baraninę podsmażyć na oleju. Marchew, cebulę i czosnek pokroić i dodać do mięsa. Dodać liść laurowy i pieprz, dusić pod przykryciem ok. 45 minut, dodać fasolę i dusić jeszcze ok. godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 11.01.2012 14:10
super połączenie
Iwona51
Iwona51 07.04.2011 00:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak