Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem dodając po jednym żółtku.Wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Na koniec połączyć z pianą ubitą z białek.Ciasto podzielić na 3 części.Do jednej dodać kakao,do drugiej mak,do trzeciej 2 łyżki mąki.Na blachę wyłożyć ciasto makowe,potem biszkopty,na nie cienką warstwę dżemu,następnie ciasto kakaowe,ponownie biszkopty i dżem.Na wierzch wyłożyć ciasto białe.Piec w piekarniku,aż ciasto się zrumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śmieszna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    bardzo pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !