Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno, na początku bez niczego a potem dodając do nich po łyżce cukru i cukru waniliowego. Na samym końcu dodajemy kilka kropli olejku waniliowego.
Łyżeczką formujemy kulki i układamy je na wysmarowanej blasze. Pieczemy w słabo rozgrzanym piekarniku (najlepiej przy otwartych drzwiczkach) przez ok 2 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bezy mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ulubione ciastka dzieci
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Dziś Natalia nas pokusi smaczną bezą do kawusi.
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Słodkie szaleństwo:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    piękne beziki;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    wyprobuje napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Lubię takie które jeszcze się tak ciągną :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    też bardzo często robię bezy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !