Sposób przygotowania

Mąkę z solą i mlekiem wyrabiamy zagniatamy ciast, pieczarki myjemy, ścieramy na tartce, cebulę kroimy w kostkę, podsmązamy cebule z pieczarkami,przyprawiamy stydzimy , ciato wałkujemy wycinamy krązki lepimy pierogi , gotujemy 4 minuty ,od momentu wypłynięcia na wieżk, obsmażamy

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    z pieczarkami nie jadłam - a myślę że warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadłam ale wycinane z literatki, toszke mniejsze lepiej smakują wg mnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam ekstra!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !