Sposób przygotowania

Czosnek drobno posiekać. Więcej niż połowę podsmazyc na olejui wrzucic do wolno gotującego sie rosołu. Dodać serki topione i gotować ok. 15 minut. Na samym końcu pozostały czosnek i starty żółty ser. Gdy zupa nieco przestygnie, dodać rozmącone żółtko. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Bagietkę pokroić w kostkę i wrzucic na rozgrzany olej (najlepiej ten co został po czosnku) i podsmażyć na rumiano. Posypać parmezanem i natka pietruszki. Podawać z chrupiącymi grzankami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    czosnkowej nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dopiero musi smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !