Sposób przygotowania

Mięso mielone (mieszane) mieszamy z jajkiem, bułką tartą, doprawiamy, solą pieprzem oraz przyprawą do keftedes (specjalna mieszanka)i wyrabiamy na jednolitą masę.

Formujemy 5-6 centymetrowe podłużne kotleciki i smażymy na złoty kolor z każdej strony na oliwie z oliwek.

Podajemy z gęstym jogurtem i cytryną (do skropienia mięsa)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smacznie wygląda i napewno też pysznie smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wygladaja apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Musz? wspaniale smakowa?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !