Sposób przygotowania

Masło musimy stopić i ostudzić . Migdały sparzyć , obrać ze skórki i zemleć .Mąkę wraz z cukrem wsypujemy do miseczki i mieszamy , wbijamy jajka , to stopione masełko , migdały i kilka kropli aromatu , wyrabiamy na ładna masę , wstawiamy do lodówki na godzinkę .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    świetne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !