Sposób przygotowania

jabłka umyć i z każdego zostawić plaster ze środka a resztę pokroić w kostkę,odłożona jabłka skropić sokiem z cytryny,do rondla wlać sok jabłkowy i porto,dodać cukier,kawałki cynamonu,i anyż,całość pdgrzać mieszając,odstawić z ognia i wlać wino cedrowe i ponownie podgrzać,szklaneczki lub duże kieliszki podgrzać i wlać do nich poncz,udekorować jabłkiem ewentualnie cytryną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi znakomicie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakuje wyśmienicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny poncz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !