Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki. Banan pokroić w plastry, skropić sokiem cytrynowym. Grejpfrut podzielić na cząstki. Jajka pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z jogurtem. Doprawić do smaku. Sałatą wyłożyć salaterkę. Tuńczyka wymieszać z grejpfrutem, jajkami oraz bananem. Wymieszać. Ułożyć na liściach sałaty, polać sosem, posypać papryką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !