Sposób przygotowania

Karpia podzielić na kawałki. Jajko rozmącić z solą i pieprzem. Rybę skropić sokiem z cytryny. Następnie panierować ją w rozmąconym jajku i bułce tartej, Smażyć na rozgrzanym oleju do uzyskania złotego koloru.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Umm... mam karpika w zamrażalce więc przepis wypróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy jest właśnie takie karp
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szkoda że nie mam karpia bo już nabrałam ochoty
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam karpia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !