Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy ,cebulę kroimy odstawiamy razem na 1 godzinę ,Odciskamy z soku ,kropimy sokiem z cytryny lub octem ,dodajemy cukier i resztę składników ,Mieszamy z majonezem lub oliwą .

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze pyszna
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię z czerwonej kapusty robić
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ulubiona mojego męża !!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zdrowa i bardzo smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Do obiadu idealna, bardzo ją lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna i ślicznie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super dodatek do mięska :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !