Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

surowka z kiszonej kapusty

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała
1 szt
jabłko
1 szt
marchew
3 szt
por
1 szt
dynia
120 g
cukier
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat
oliwa
do smaku
kapusta kiszona
500 g

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kiszonej kapusty

Kapustę mocno wycisnac z soku, drobno pokroić. Obrane jabłko, marchew i dynię zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić drobniutko. Połączyć składniki, posypać cukrem, solą i wymieszać z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak