Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem, stopniowo dodawać po jednym żółtku. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, zmielonymi orzechami i tartą bułką, wsypać do masy żółtkowej, mieszając dodać sok pomarańczowy i na końcu sztywno ubitą piane z białek. Masę włożyć do worka cukierniczego i wyciskać ciasteczka na przygotowana blaszkę. Piec w temp 175 stopni na jasno złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super ciasteczka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !