Sposób przygotowania

Szparagi obrać, opłukać i gotować ok. 15 minut w osolonej wodzie z dodatkiem szczypty cukru. Odcedzić. Truskawki pokroić w plasterki. Szparagi pokroić na kawałki i razem z sałatą, truskawkami i plastrami salami przełożyć do salaterki. Ocet wymieszać z oliwą, doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru. Sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Zapowiada się ciekawie ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    hmmm...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !