Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryba w cieście

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby
1/2 kg
mąka pszenna
7 łyżek
mąka ziemniaczana
2 łyżki
proszek do pieczenia
1 łyżeczka
jajko
1 szt.
woda
1/2 szklanki
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście

Rybę pokroić na małe kawałki.
Składniki na ciasto wymieszać ręcznie lub mikserem.
Kawałki ryby maczać w cieście i smażyć na patelni aż do zarumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 21.07.2011 09:45
a u mnie smaczna zupka dostaje plusika...
madi356 20.02.2011 17:54
bardzo smaczna rybka, ląduje w ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak