Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połącz ze sobą na jednolitą masę. Gotowe ciasto wylewaj na rozgrzaną patelnię, na wierzchu ułóż cienko pokrojone plasterki jabłka lekko je dociskając. Smaż na średnim ogniu pod przykryciem. Gdy spód placuszków będzie łatwo odchodzić od patelni, przewróć je na drugą stronę i smaż jeszcze przez około minutę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjnie wyglądają! :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr31

    mmm apetycznie wygląda i tak samo pięknie smakuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    wyglądają bardzo ładnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    czekoladowych nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !