Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować, następnie obgotować około 5 minut, odcedzić i wystudzić. Cykorię pokroić w paski, cebulę drobno posiekać, jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Zimną kapustę wymieszać z pozostałymi warzywami i jabłkiem, dodać posiekany szczypiorek, posypać rodzynkami. Oliwę wymieszać z sokiem cytryny, musztardą, solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem zalać surówkę, wymieszać. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z rodzynkami , to lubię..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    te rodzynki mnie ciekawią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne z rodzynkami nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !