Sposób przygotowania

Białka i cukier ubić na sztywną pianę dodać po jednym żółtku ubijać, gdy jest dobrze ubite dodać pomału wodę ubić. Mąki i proszek wymieszać dodać do jaj i powoli wymieszać. Piec ok.20-30 mni. 180 C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ika1

    ja zawsze na koniec dawalam stopione ,wrzace maslo-zobacze z ta woda...
  • 9
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Tu chodzi głównie o rodzaje mąk
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    w mojej wersji jest jeszcze olej i krupczatka zamiast tortowej
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wypróbuję ten przepis :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    muszę spróbować, może mi wyjdzie
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Biszkopt2, ale zdjęcie przy obu przepisach 1 - to samo.Umiesz nabijać punkty bez pracy! Gratulacje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    no to musze zapamietac przepis jezeli sie zawsze udaje...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !