Sposób przygotowania

Umyte małe ogórki obrać ze skórki i posolić by zmiękły.Do słoików włożyć kawałek czosnku i koper.Ogórki ułożyć ciasno w słoju.Z octu,cukru,wody i soli zagotować zalewę i gorącą zalać ogórki.Słoiki zakręcić i pasteryzować 3-5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    mój mąż je uwielbia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Jeszcze takich nie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    będę musiała spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !