Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka i resztę składników. Wyrobić ciasto. Podzielić na dwie części. Każdą upiec na osobnej blasze o podobnej wielkości. Piec w temperaturze 200 stopni przez 15 minut. Drugą część pieczemy z wcześniej przygotowaną masą orzechową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne takie ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne ciacho:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepysznie wyglada, plus
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie ciasto takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie lubię orzechów, ale wygląda świetnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !