Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem pudrem utrzeć na puszystą masę dodać aromat i jabłka ztarte na tarce o dużych oczkach, wymieszać. Dno formy wyłożyć biszkoptami, na nie wyłożyć masę jabłeczną, posypać posiekanymi orzechami, włożyć do lodowki, wystudzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowe !
  • 0
    original
    Opublikowano

    niciapn

    Od kiedy nie wyszedł mi biszkopt większość ciast tak robię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !