Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

wieniec rybny

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z pstrąga
0,5 kg
filety z pangi
0,5 kg
sok z limonki
0,5 szklanki
sól i pieprz
1
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
1
Sklep Prymat
tymianek
1
masło
1/3 kostki
łosoś filet
0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: wieniec rybny

Filety kroimy w podłużne paski, doprawiamy przyprawami , pleciemy z nich wieniec tak aby rodzaje ryb splatały się ze sobą, skrapiamy cytryną i posypujemy wiórkami z masła, zawijamy w folie aluminiową.

Pieczemy w piekarniku w temp 200 c około 40 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak