Sposób przygotowania

3 szklanki wody zagotować z kostkami bulionowymi, dodać ryż i gotować około 20 minut. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, dodać posiekane pieczarki, chwilę poddusić. Następnie wrzucić pokrojone na cząstki pomidory, przyprawy, pokrojone w kostkę mięso, udusić. Mąkę wymieszać ze śmietaną, połączyć z sosem, zagotować. Ugotowany ryż wsypać do sosu, wymieszać, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    musi być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To jest to!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne risotto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne danie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !