Sposób przygotowania

Odmoczone śledzie z jednej strony posypać kolendrą i posmarować musztardą, a z drugiej dać ugotowaną cebulę (drobno pokrojoną) i skropić sokiem z cytryny lub lekko octem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    potwierdzam, że kolendra wspaniale komponuje się ze śledziami. Ja używam tylko roztartej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    zapewne pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne śledzie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !