Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryba w papilotach

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
2 sztuki
pomidor bez skóry
2 sztuki
marchew
2 sztuki
zielona papryka (świeża)
1 sztuka
seler naciowy
3 łodygi
natka pietruszki
3 gałązki
ryba
4 kawałki
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w papilotach

Cebulę, natkę i seler posiekać, pomidora, paprykę i marchewkę drobno pokroić w kostkeczką. Piekarnik nagrzać do 250 stopni. Warzywa doprawić solą i pieprzem. Rybę i warzywa ułożyć na folii aluminiowej. Dokłądnie zamkąć papiloty i piec 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak