Sposób przygotowania

Wino zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i goździkami. Żółtka z cukrem utrzeć do białości. Następnie wlewać powoli gorące wino i ubijać na parze aż do zgęstnienia. Z nektarynek wyjąć pestki, pokroić na cząstki, włożyć do salaterek i zalać sosem. Podawać po ostudzeniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !