Sposób przygotowania

Rozmróż ciasto. Mięso podsmaż 5 min. Przypraw. Posiekaj pieczarki i cebulę, zarumień na tłuszczu z mięsa. Metkę zagnieć z jajkiem, musztardą, cebulą, pieczarkami i sałatą. Przypraw. Oderwij liscie z pora, owiń nimi polędwicę. Obłóż masą mięsną. Płaty ciasta poukładaj jeden na drugim, rozwałkuj i umieść na nich mięso. Brzegi ciasta posmaruj białkiem. Dokładnie zwiń mięso i sklej brzegi. Piecz 50 min. w 180* C

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super przepis na wielkie okazjie ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wyglądają świetnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !