Sposób przygotowania

Marchew jedna kroimy w dużą kostkę , a drugą ścieramy na tartce wraz z pietruszką i selerem . Wstawiamy wodę wrzucamy warzywa , 1\\2 łyżeczki masełka i ma to się gotować 30 minut . Następnie wrzucamy świeżą natkę pietruszki pod koniec . Doprawiamy odpowiednio do smaku .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna ta zupka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna pewnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna pewnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !