Sposób przygotowania

Miód rozpuścić w garnku. Do przestudzonego dodać żółtka, wlać mocną esencję herbacianą i ucierając dodać mąkę ziemniaczaną, sodę rozpuszczoną w łyżce wody, wsypać przyprawę do pierników, wlać aromat, wymieszać. Na końcu dodać ubitą pianę z białek i lekko wymieszać. Wlać do przygotowanej formy, włożyć do nagrzanego piekarnika i piec przez 50 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ciekawe, jak wygląda takie ciasto... szkoda, że przepis nie zawiera zdjęcia...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !