Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowiec przekładany masą budyniową
SMACZNEGO!
Biszkopt |
|
jaja |
6 SZTUK
|
cukier |
1 SZKLANKA
|
mąka |
1 szklanka
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
kakao |
3 ŁYŻECZKI
|
oraz: |
|
brzoskwinie w puszce |
1 puszka
|
budyń śmietankowy |
2 opakowania
|
cukier |
2 ŁYŻECZKI
|
margaryna |
1 kostka
|
delicje |
1 opakowanie
|
galaretka czerwona |
1 szt.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: