Sposób przygotowania

Kabaczka pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, dodać drobno posiekaną cebulę wraz ze szczypiorem, podsmażyć. Następnie dodać pokrojone pieczarki i pomidory. Dusić do odparowania soku. Kabaczka ugotować w bulionie warzywnym, dodać cebulę wraz z pieczarkami i pomidorami, następnie wlać śmietanę wymieszaną z mąką, zagotować. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • -1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    superowy
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof27

    okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !