Sposób przygotowania

Mięso natrzeć czosnkiem roztartym solą, oprószyć pieprzem, pozostawić w chłodnym miejscu na 3 h. Następnie posmarować smalcem, włożyć do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku, podlewając od czasu do czasu wodą. Następnie oprószyć mięso mąką, gdy zacznie się rumienić polać śmietaną. Wytworzony sos wymieszać z musztardą, przyprawić do smaku. Gotowe mięso pokroić w plastry i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !