Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, pokroić. cebule pokroić w kostkę i zeszklić na oleju dodać pokrojone pieczarki podpiec. Miękkie pieczarki przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uszka z takim farszem napewno były pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    z takim farszem jeszcze nie próbowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię podobny, bardzo smaczne pierożki wychodzą :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już niedługo przepis się przyda bo czas zacząć kleić uszka do barszczu na święta
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    taki jest najlepszy...
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super, bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ika1

    pychotka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne, z pieczarek nie robiłam nigdy tylko z leśnych grzybów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    przydatny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !