Sposób przygotowania

Z mąki, cukru pudru, jajek i śmietany zagnieść ciasto. Rozwałkować i wyłożyć do przygotowanej formy, włożyć do piekarnika i upiec na złoty kolor. Jabłka i pomarańcze obrać, pokroić na części i rozgotować, podlewając odrobiną wody. Następnie dodać cukier, sok z cytryny i zmielone migdały, wymieszać. gęstą masą posmarować ostudzone ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !