Sposób przygotowania

Drobniutko posiekaną cebulę podsmażyć lekko na 3 łyżkach mocno rozgrzanego oleju. Jajka posiekać, dodać cebulę, tartą bułkę, surowe jajka, doprawić solą i pieprzem. Jeśli masa jest zbyt sucha, dodać śmietanę. Dobrze wyrobić ręką, formować kotleciki, obtaczać w tartej bułce i obsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny dodatek do obiadu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne i proste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !