Sposób przygotowania

Śliwki wypłukać przekroići wyjąc pestki,włożyć do rondla i dodać cynamon i gożdziki,zalać litrem wrzącej wody i gotować do miękkosci.Pod koniec gotowania przyprawić szczyptą cukru i zupę zmiksować i rozlać do talerzy.Można podawać z makaronem lub z grzankami.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    iza15

    jeszcze nie robilam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !