Sposób przygotowania

Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia, dodać cukier i cukier waniliowy oraz roztrzepane jajka i mleko. Całość wyrobić na jednolitą masę, dodać porzeczki i delikatnie wymieszać. Ciasto wyłożyć do małych foremek i piec w piekarniku o temperaturze 200 stopni ok 15 minut. Upieczone, wystudzone babeczki oprószyć cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam czarne porzeczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świet ne
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny pomysł na letnie słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !