Sposób przygotowania

Do rondelka wlać bulion, wsypać ryż, pokrojoną w kostkę cebulę, dodać masło, gotować do miękkości ryżu. Śmietanę wymieszać z natką pietruszki, połączyć z ryżem, przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam ryż a to może być całkiem całkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyśmienicie smakować musi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !