Sposób przygotowania

Posiekaną cebula zrumienić na oleju, dołożyć pokrojone w kostkę mięso, podsmażyć. Kostki bulionowe rozpuścić w 2 litrach wrzątku. Kilka łyżek bulionu wlać do mięsa, poddusić, następnie wrzucić pokrojoną paprykę i ziemniaki, wlać resztę bulionu i gotować ok 20 minut. Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wygląda znakomicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Przepyszna :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo bardzo lubię zupę gulaszową,pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacyjna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczna,pożywna zupa.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetna , smaczna zupka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !