Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Morszczuk w kapuście

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

morszczuk filety
60 dag
kapusta kiszona
0,5 kg
papryka
2 szt
cebula
1 szt
Liść laurowy suszony Prymat
1 szt
Sklep Prymat
koncentrat pomidorowy
2 łyżki
śmietana
150 ml
kminek
1 łyżka
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
olej
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w kapuście

Na rozgrzanym tłuszczu udusić pokrojoną paprykę i cebulę, dodać kapustę, kminek, liść laurowy, pieprz i sól, dusić kilka minut. Warzywa przełożyć do żaroodpornego naczynia, położyć na nich oprószone solą i pieprzem filety rybne, polać śmietaną wymieszaną z koncentratem pomidorowym. Piec 40 minut w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 18.12.2011 08:24
super
Iwona51
Iwona51 04.07.2011 00:40
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak