Sposób przygotowania

Mięso naciąć wzdłuż i rozbić tłuczkiem, tak aby powstał płat mięsa, oprószyć solą i pieprzem. Imbir połączyć z majerankiem i rozmarynem i rozsmarować na mięsie. Płat mięsa ciasno zwinąć w roladę i zesznurować nicią. Tak przygotowaną roladę zrumienić na rozgrzanym oleju. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec ok 50 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !