Sposób przygotowania

W połowie szklanki mleka rozprowadzić mąki, tak aby powstała jednolita zawiesina. Resztę mleka zagotować z dodatkiem cukru. Wlać zawiesinę i dobrze zamieszać. Gotowy budyń odstawić do ostygnięcia. Margarynę rozetrzeć na jednolitą masę i dodawać stopniowo budyń, ciągle mieszając. Do smaku można dodać kilka łyżek wódki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pewnie pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    prepyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    prosty i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !