Sposób przygotowania

Cukier przesiać z cynamonem,białka ubić z sokiem z cytryny
i solą na sztywną pianę,caly czas ubijając dodawać po łyżce cukru,wymieszać z wiórkami kokosowymi.Kokosową masą napełniać szprycę cukierniczą.Za pomocą szprycy wyciskać na wyłożoną papierem blaszkę porcje masy.
Piec około 15 min w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni,czekolade rozpuscic i do połowy każdą kokosankę zostawiać do zastygniecia.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    fajne
  • 8
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 7
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne.smaczne!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !