Sposób przygotowania

Umytą roszponkę ułożyć na talerzu. Ugotowane na twardo jaja poktoić w ósemki i ułozyć na roszponce. Na tym ułozyć kawałki tuńczyka. Polać sosem zrobionym ze śmietany i kilku łyżek majonezu. Na wierzch posypać orzechami włoskimi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna potrawa;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    fajna propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !