Sposób przygotowania

do garnka wlać wodę i podgotować kości kapustę pokroić dołożyć do wywaru z kośćmi gotować następnie obrać marchew zetrzeć na tarce dorzucić do kapusty pokroić śliwki i suszone grzyby oraz cebulę i kiełbasę i wszystko dodać do kapusty przyprawić do smaku z kości obrać mięso i włożyć do kapusty gotować tak długo na wolnym ogniu aż kapusta będzie miękka dodać koncentrat i gotować jeszcze ok 15 minut najlepszy jak bigos kilka krotnie odgrzejemy

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super, uwielbiam bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    takiego bigosu jeszcze nie próbowałam! ja robię troszkę inaczej ale z chęcią bym skosztowała twojego! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny ten bigosik;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam pyszny bigosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !