Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti z warzywami
Dolać 1/4 szklanki wody. Całość gotować ok. 10 minut. Na ugotowany makaron nałożyć gęsty sos.
Żółty ser zetrzeć i posypać nim spaghetti, oprószyć bazylią.
pieczarki |
250 gram
|
pomidory |
4 szt
|
przecier pomidorowy |
2 łyżki
|
czosnek |
2 ząbki
|
marchewka |
4 szt
|
cebula dymka ze szczypiorkiem |
1 pęczek
|
seler |
1/2 szt
|
ser żółty |
250 gram
|
makaron spagetti |
300 gram
|
fasolka szparagowa (mrożona) |
300 gram
|
masło |
2 łyżki
|
przyprawa kucharek jesienny |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: