Sposób przygotowania

Plastry łososia rozkładamy na tacy. Plasterki sera posypujemy roztartą w dłoniach przyprawą prowansalską, panierujemy w jajku, tartej bułce i smażymy na tłuszczu, rumieniąc z obu stron. Usmażone kładziemy na plastry łososia. Przybieramy cząstkami pomidora, plasterkami ogórka i zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna zakąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !